Партньорства - CreditTrust

Партньорства

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ КАТО ПАРТНЬОР?

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ
КАТО ПАРТНЬОР?

Включете се в партньорската програма с високи комисиони и увеличете ежемесечните си приходи

 1. Комисиона при усвояване на кредита

 2. Допълнителни комисиони

 3. Без ограничение на генерираните комисиони

КАК ВИ ПОМАГАМЕ
ДА ПЕЧЕЛИТЕ?

Кредит Тръст ще Ви предостави всичко необходимо за привличането на максимално много клиенти

 1. Предлагаме Ви продукт, ориентиран към потребностите на клиента

 2. Имате възможност да използвате рекламни материали безплатно

 3. Можете да прилагате различни подходи при търсене на клиенти

КОЙ МОЖЕ
ДА БЪДЕ ПАРТНЬОР?

Физически и юридически лица, кредитни посредници или агенти с широка мрежа от контакти

 1. Не се изисква първоначална инвестиция

 2. Не е необходимо да имате лицензирано дружество

 3. Не е необходимо да имате специфични познания

КАК ДА СТАНЕТЕ
НАШ ПАРТНЬОР?

За да се включите в програмата, е необходимо единствено да се свържете с нас по най-удобния за Вас начин

 1. Можете да попълните регистрационната форма в тази страница

 2. Можете да ни пишете на имейл [email protected]

 3. Или да се обадите на телефон
  02 494 21 21 или 0885 337 909


Информация за програмата

За да се включите в партньорската програма на Кредит Тръст, не е необходимо да имате задълбочени познания за предоставянето на кредитни продукти. Достатъчно е да можете да се свържете с широк кръг от хора, на които да предложите нашите продукти. Ще получите комисиона за всеки доведен клиент, който отговаря на нашите изисквания и му бъде предоставен кредит срещу обезпечение. Кредит Тръст ще Ви предостави необходимата информация за привличане на максимално много клиенти.

get a new boiler quote Ставате партньор

choose install date Привличате клиенти

save on your monthly boiler costs Получавате комисиона

Защо да станете партньор на Кредит Тръст?

Персонално отношение
Персонално отношение Ние предлагаме гъвкав и индивидуален подход към всеки отделен клиент, съответно персонално отношение към своите партньори.
Високи приходи Вие получавате комисиона без ограничение – колкото повече клиенти бъдат привлечени, толкова по-високи приходи ще имате.
Без първоначална инвестиция За да станете наш партньор и да предлагате нашите продукти, не се изисква никаква първоначална или последваща инвестиция от Ваша страна.
Програма, подходяща за всеки Партньори могат да бъдат физически и юридически лица, кредитни посредници, агенти и всички, които имат широка мрежа от контакти.
Атрактивни продукти Нашите продукти се структурират детайлно със самия клиент и отговарят напълно на неговите потребности, което позволява привличане на широк кръг клиенти.
Рекламни материали Ако желаете да получавате достъп до маркетингови ресурси за привличане на клиенти като банери с проследяващи линкове и други, не се колебайте да се свържете с нас.

Защо клиентите Ви да изберат Кредит Тръст?

Независимо от кредитната история на клиента
Незабавно предварително одобрение
Индивидуален подход към всеки клиент
Без такси за разглеждане, усвояване и обслужване
Гъвкави условия
Доверен партньор с доказан имидж

Модел на плащане

КОМИСИОНИ ПОЯСНЕНИЕ
Възнагражденията се определят индивидуално в зависимост от достигнатия обем Получават се при усвояване на кредита

Включване в партньорската програма

За да заявите участие в програмата, моля попълнете коректно всички полета от следната регистрационна форма и натиснете бутон “Изпрати”:

Често задавани въпроси

Партньорската програма е предназначена за юридически и физически лица, които желаят да предложат на широк кръг от хора кредити, отпускани от Кредит Тръст. При усвояване на кредита получавате възнаграждение в зависимост от усвоената сума и достигнатия обем усвоени сделки.
Партньори могат да бъдат физически и юридически лица, кредитни посредници и агенти. Не е необходимо да имате специален лиценз или задълбочени познания за предоставянето на кредити.
Размерът на Вашето възнаграждение (комисиона) зависи от параметрите на кредита. Няма лимит на комисионата, която можете да генерирате.
Можете да привличате клиенти както с лични срещи, така и онлайн – чрез Ваш уеб сайт, личен блог или профил в социалните мрежи.
Ако желаете да получавате достъп до маркетингови ресурси за привличане на клиенти като банери с проследяващи линкове и други, не се колебайте да се свържете с нас. В банерите са интегрирани проследяващи линкове с уникален код за всеки партньор. Ако клиент е кликнал на банер с Вашия уникален код и в рамките на 30 дни от кликването на същия бъде отпуснат кредит от нас, той ще бъде добавен автоматично към Вашите клиенти. Друг вариант е да ни съобщите предварително за клиент, който очаквате да подаде заявка за кредит. Ако ни уведомите след деня, в който клиентът се е свързал с нас, клиентът няма да бъде отбелязан, като рефериран от Вас. Трети начин е клиентът сам да съобщи при разговор с наш представител, че е препоръчан от Вас.
За да заявите участие в партньорската програма, е необходимо да попълните кратката регистрационна форма или да се свържете с нас на телефон 02 494 21 21, мобилен 0885 337 909, или на имейл [email protected].