Промоции

За нас

 

Летните месеци са време за почивка, слънце и море! Ако си мечтал за незабравима почивка на българското Черноморие, Кредит Тръст е тук, за да ти помогне да реализираш плановете си. Така не само ще получиш финансирането, от което се нуждаеш, но ще имаш и възможността да се насладиш на едно незабравимо лятно изживяване с любимия човек. Кредит Тръст ще зарадва трима късметлии, които ще спечелят All Inclusive почивка за двама на българското Черноморие.

 

Каква е наградата?
3-дневна почивка за двама в луксозния четиризвезден хотел Ефект Гранд Виктория на база All Inclusive в Слънчев бряг.

 

Какви са условията за участие в кампанията?
Кампанията е активна от 01.05.2023 г. и приключва на 30.06.2023 г. Всеки, който подаде заявка и усвои кредит, без значение от сумата, в периода на кампанията, участва за наградата. Заявки за кредит постъпили преди 01.05.2023 г. няма да участват дори и да са усвоени в периода на кампанията. Заявки, които са постъпили в периода на кампанията, но кредитът е усвоен след 30.06.2023 г., също няма да участват.

 

Пълните условия на кампанията можеш да разбереш ТУК.

 

Кога мога да се възползвам от наградата?
Тримата победители ще могат да изберат дати за почивка в периода юли-август, като датите трябва да бъдат съобщени на организатора в срок до една седмица, след награждаването.

 

Как ще разбера дали съм спечелил?
Тримата победители ще бъдат изтеглени на случаен принцип в присъствието на нотариус на 03.07.2023 г., след което ще бъдат уведомени по телефон.

 

Ако имаш въпроси, не се колебай да се свържеш с нас на тел. 02 494 21 21 или ни пиши на [email protected]

 

Изживей своето незабравимо лято с Кредит Тръст!