Полезно

Финансови измами,измами,честите финансови измами,видове финансови измами

Както в древността, така и днес измамите са популярно средство за реализиране на дадена облага. Техническият прогрес на човечеството е довел и до усъвършенстване на методите за измама, иначе казано, хората успяха да стигнат от гигантски дървен кон за превземане на крепост, до измами с несъществуващи виртуални пари за милиарди долари. 


Повече

 

Разходите за новородено са непосилна сума за редица семейства, а банките трудно отпускат кредит по време на майчинство. Могат ли майките да изтеглят кредит?


Повече

 

В наши дни все повече хора теглят кредити, което често довежда до задлъжняване. Какво можем да направим в случаи, че сме наследили непосилна кредитна сума?


Повече

 

Повечето хора, които се нуждаят от финансиране, са свикнали да се обръщат към банките. Там често се сблъскват с една тромава процедура, куп документи с дребен шрифт и в крайна сметка получават отказ, ако не отговарят на условията.


Повече

 

Изграждането и управлението на собствен бизнес са времеемки задачи и изисквак много воля и усилия. Как бизнес финансирането може да помогне на бизнеса да расте?


Повече