Полезно - CreditTrust

Полезно

credit cards

В тази статия разглеждаме какво представляват бързите кредити и предлагаме решение за лица с много на брой натрупани задължения. Отговаряме и на въпроса как можем да излезем от спиралата на задлъжнялостта и даваме полезни съвети как да управляваме ефективно приходите и разходите си.


Повече

 

black friday

С началото на месец ноември, започва масовата надпревара на хиляди търговци за по-атрактивни промоционални кампании и отстъпки около черния петък. Конкуренцията е жестока и всеки се стреми да се пребори за вниманието на потребителите с ярки реклами и гръмки обещания. Дали обаче отстъпките са реални, или са поредния маркетингов трик? В тази статия ще откриете 5 лесни съвета за пазаруване около черен петък без да похарчите много излишни пари.


Повече

 

maistor

С поскъпване на цените на недвижимите имоти, се покачват и цените на ремонтните дейности. Ето защо вече е изключително трудно за редица български семейства да финансират ремонта със собствени средства. Не са малко случаите, когато нуждата от ремонт се появява неочаквано и непланирано и, ако домакинството не разполага с определена сума спестени пари, трябва да се търси кредит. В тази статия ще разгледаме колко струва един ремонт и какви са вариантите за финансирането му.


Повече

 

summer

Лятото е един от най-очакваните сезони на годината, когато мнозина се радват на заслужена почивка и се подготвят да се насладят на слънчевите дни и блажената морска атмосфера. Поскъпват ли цените на нощувки в хотелите и колко може да ни струва морето това лято? Теглят ли българите кредит за почивка и какви са рисковете, ще разберете в този материал.


Повече

 

Финансови измами,измами,честите финансови измами,видове финансови измами

Както в древността, така и днес измамите са популярно средство за реализиране на дадена облага. Техническият прогрес на човечеството е довел и до усъвършенстване на методите за измама, иначе казано, хората успяха да стигнат от гигантски дървен кон за превземане на крепост, до измами с несъществуващи виртуални пари за милиарди долари. 


Повече

 

Разходите за новородено са непосилна сума за редица семейства, а банките трудно отпускат кредит по време на майчинство. Могат ли майките да изтеглят кредит?


Повече

 

отказ от наследство,наследяване на задължения,да се откажем от наследство

В наши дни все повече хора теглят кредити, което често довежда до задлъжняване. Какво можем да направим в случаи, че сме наследили непосилна кредитна сума?


Повече

 

Повечето хора, които се нуждаят от финансиране, са свикнали да се обръщат към банките. Там често се сблъскват с една тромава процедура, куп документи с дребен шрифт и в крайна сметка получават отказ, ако не отговарят на условията.


Повече

 

Изграждането и управлението на собствен бизнес са времеемки задачи и изисквак много воля и усилия. Как бизнес финансирането може да помогне на бизнеса да расте?


Повече